Helmsway Hampton"Rob"

Kennel Sweepstake Gundogs

Helmsway Hampton"Rob"


Rob som han kaldes er en utrolig flot og velbygget hanhund, i sin bedste alder. Hans stamtavle fås stort set ikke bedre, og hvis man taler om at videregiver gener er hans linjer to af de linjer, der formår at videregive generne på fornemmeste vis målt på præmierede afkom.

Tævelinjen borger for et utal af FTCH og FTW, hvor det berømte Craighaar kuld danner grundlaget for en solid tævelinje. Så gør det heller ikke noget at begge bedsteforældre på tævesiden har vundet det engelske mesterskab henholdsvis FTCH Craighaar Charisma og FTCH Steadroc Sker. Rob`s far er FTCH Edwardiana Rob, en meget stilfuld hund, som vandt sin første prøve kun 16 mdr. gammel – foruden det at være FTCH har han opnået en flot 4. vinder på det Irske mesterskab. FTCH Edwardiana Rob har kastet et stort antal FTCH af sig og trods hans placering i det nordlige England/Scotland er han en meget anvendt avls-hanhund, som typisk har avlet hunde med megen stil og rigtig gode vildtfinderevner. FTCH Edwardiana Rob var i øvrigt den hanhund, som havde flest afkom med på det Engelske Championship 2013

Rob er som beskrevet en flot og velproportioneret hanhund, hårdtgående og stilfuld i søget. Rob`s store force er hans vildtfinder og markeringsevne, som ligger på et meget højt niveau, krydret med et super dejligt sind og temperament.

Rob er ført på Irske prøver, og har som bedste resultat en 2. vinder i vinderklasse. Øjenlyst uden anmærkninger. Eneste hanhund i Danmark fra den berømte Helmsway kennel.


Se hans stamtavle herKennel Sweepstake Gundogs v/Mikael Jensen, Bjørupgade 4 Systofte, 4800 Nykøbing F

Telefon: +45 4028 9963 E-mail: mj-vinduespolering@mail.dk