Ft Springere

Kennel Sweepstake Gundogs

Ft Springere


Når jeg skal gå på jagt med en spaniel, så lægger jeg vægt på flere ting, men først og fremmest på ærlighed.

En spaniel skal også have lysten til at apportere og helst spontant helt fra hvalp, det letter i den grad hele vores træning. Vil den ikke samle op, så har vi jo store problemer når vi skal træne markering og dirigering m.m

Sundhed er også en faktor, som spiller ind når der skal avles. Tænk hvis vi avler på hunde der bærer på arvelige sygdomme, det bomber jo hundene tilbage til stenalderen !


For mig er det simpelthen en nødvendighed, at min hund er ærlig, for hvis ikke den er det, så arbejder vi ikke rigtigt sammen. Jeg skal kunne stole på, at fordi den er ude af syne, så stikker den ikke af og jager for sig selv.

En spaniel skal selvfølgelig også være hårdtgående, er den ikke det, så kan den ikke sætte vildtet og så løber det bare foran os og vi får ikke muligheden for at skyde til det. I de fleste tilfælde vil fuglene lette for langt ude, hvis det overhovedet letter eller haren rejser !

Vi har som regel hvalpekuld efter markprøve-præmierede forældre, ring eller skriv hvis der er noget du vil vide om tæven eller om hvilken hanhund, jeg har tænkt mig at bruge på min tæve. Mobil +45 4028 9963

Jeg har lejlighedsvis en trænet hund til salg, det vil være en hund, som jeg mener, jeg ikke kan bruge på prøve af den ene eller anden årsag. Måske mangler den fart, stil eller andet, men derfor behøver den absolut ikke være en dårlig jagthund.


Kennel Sweepstake Gundogs v/Mikael Jensen, Bjørupgade 4 Systofte, 4800 Nykøbing F

Telefon: +45 4028 9963 E-mail: mj-vinduespolering@mail.dk